Over Facilihaus

De Eifel is een prachtig veelzijdig gebied met een mooie natuur en een rijke geschiedenis. Heerlijk om dit gebied tijdens een vakantie te ontdekken. En dat op nog geen 300km van Utrecht.

Gea Everards (en haar man Albert Bos) zijn verliefd geworden op de Eifel en hebben een eigen huis in de Schnee-Eifel (Sellerich) gebouwd. Het idee voor Facilihaus is ontstaan vanuit het gegeven dat veel Duitse woningbezitters een verhuur-appartement (Ferienwohnung) in de Sneeuw-Eifel hebben, maar dat deze voor de Nederlandse toerist lastig vindbaar zijn.

Facilihaus is een gastgericht en persoonlijk bedrijf voor het (ver)huren van Ferienwohnungen in de Schnee-Eifel. Ohana’s Guesthouse is het eigen appartement van Ab en Gea.

Gea is het gezicht van Facilihaus: gastvrouw en aanspreekpunt. Een door haar gemaakte activiteiten map ligt in de accommodatie klaar met allerlei tips over de omgeving: wat te gaan doen (zoals “oneindig” wandelen), waar te gaan eten en belangrijke contactgegevens. Gea spreekt uitstekend Duits en kan (indien gewenst) ook verder ondersteunen in het contact met Duitsers of Duitse bedrijven.

Gea heeft jarenlange ervaring als facility- en hospitality manager en is werkzaam geweest bij bedrijven als de Belastingdienst, Twynstra Gudde, Heineken, Blue Lotus Hua Hin (Thailand), ADG Dienstengroep en Tesla. Nu is ze verantwoordelijk voor Facilihaus en doet ze alles om het verblijf van haar gasten in de Schnee-Eifel tot een onvergetelijke ervaring te maken.

De Eifel is een prachtig veelzijdig gebied met een mooie natuur en een rijke geschiedenis. Heerlijk om dit gebied tijdens een vakantie te ontdekken. En dat op nog geen 300km van Utrecht.

Gea Everards (en haar man Albert Bos) zijn verliefd geworden op de Eifel en hebben een eigen huis in de Sneeuw-Eifel (Sellerich) gebouwd. Het idee voor Facilihaus is ontstaan vanuit het gegeven dat veel Duitse woningbezitters een verhuur-appartement (Ferienwohnung) in de Sneeuw-Eifel hebben, maar dat deze voor de Nederlandse toerist lastig vindbaar zijn.

Facilihaus is een gastgericht en persoonlijk bedrijf voor het (ver)huren van Ferienwohnungen in de Sneeuw-Eifel.

Gea is het gezicht van Facilihaus: gastvrouw en aanspreekpunt. Een door haar gemaakte activiteiten map ligt in de accommodatie klaar met allerlei tips over de omgeving: wat te gaan doen, waar te gaan eten en belangrijke contactgegevens. Gea spreekt uitstekend Duits en kan (indien gewenst) ook verder ondersteunen in het contact met Duitsers of Duitse bedrijven.

Gea heeft jarenlange ervaring als facility- en hospitality manager en is werkzaam geweest bij bedrijven als de Belastingdienst, Twynstra Gudde, Heineken, Blue Lotus Hua Hin (Thailand) en ADG Dienstengroep. Nu is ze verantwoordelijk voor Facilihaus en doet ze alles om het verblijf van haar gasten in de Sneeuw-Eifel tot een onvergetelijke ervaring te maken.