Accommodaties overzicht

Ohana’s Guesthouse

Regio Schnee-Eifel in Duitsland
Het is genieten in het luxe en rustig gelegen appartement Ohana. Vanuit het appartement en het terras heb je een prachtig uitzicht over Sellerich en de omliggende bossen. Binnen van alle gemakken voorzien. Buiten heb je een fijn privé terras en een grote omheinde tuin. Geschikt voor 4 personen. Viervoeters (maximaal 2) zijn welkom.

Herbert’s Place

Regio Schnee-Eifel in Duitsland
Herbert’s gastenverblijf is een klein maar fijn appartement van circa 30 m2 groot met een eigen entree, één slaapkamer, woonkamer/keuken en badkamer. Rustig gelegen. Geschikt voor twee personen. Één hond of twee kleine honden zijn welkom. Is goed te combineren met Ohana’s Guesthouse.

Monschau beleving

Regio West-Eifel in Duitsland
Monschau beleving is in het centrum gelegen. Het is geschikt voor vier personen. Het halletje geeft toegang tot de badkamer/wc, de keuken met bar en zithoek en de woonkamer. Op de eerste etage zijn de twee slaapkamers, waarvan één met een groot twee persoonsbed en de andere met een stapelbed die ook voor volwassenen geschikt is. Het huis is compleet ingericht. Kortom: een prachtige accommodatie om Monschau en omgeving te gaan verkennen.

Boerderij beleving Sohns

Regio Schnee-Eifel in Duitsland
Verblijven op een boerderij, dan is dit prachtig! Een fijn appartement op de boerderij van de familie Sohns, compleet met een binnenspeeltuin. Het appartement heeft een woonkamer/open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een sauna. Maximaal 8 personen. Honden zijn welkom (maximaal 2).

Appartement “with a view”

Regio Schnee-Eifel in Duitsland
Een fijne, ruime benedenwoning met een geweldig uitzicht. De woning heeft een heerlijk terras en grote (speel)tuin. Kindvriendelijk. De woning heeft een eigen entree, een gezellige woonkamer, compleet ingerichte open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De woning is drempelvrij. Een heerlijke rustige plek. Viervoeters zijn toegestaan (maximaal 2).