Rondwandeling Grillhütte Hontheim

Wandeling #2

Een mooie rondwandeling van circa 1,5 uur met vergezichten, door prachtige bossen en het meer van Sellerich.

De wandeling begint met een pittige klim naar boven. Boven aangekomen naar links. Je wandelt het pad (met de mooie vergezichten) af. Aangekomen bij Sellerichhöhe vervolg je de weg: rechtsdoor dus. Totdat je bij een soort viersprong komt met aan je rechterhand groene wandelbordjes en links een onverharde weg: die weg ga je in. Zie de twee foto’s hieronder:


Hier ga je linksaf richting het bos. Aangekomen bij het bos, zie je op een boom een bordje met Grillhutte. Zie de foto hieronder. Hier ga je rechtsaf (je volgt wandeling 2). NB. Hier kun je ook links aanhouden: de wandeling is dan een half uur korter.

Aan het einde van het pad (t-splitsing) ga je linksaf. Je komt dan bij de Grillhütte:

Je blijft rechtdoor lopen. Je gaat over een wildrooster en loopt dit pad helemaal uit. Aan het einde van het bospad kom je uit in Hontheim. Ook hier blijf je rechtdoor lopen. Aan je rechterhand zie je het meer van Sellerich (heerlijk om zelf of je hond te laten zwemmen). Aan het einde van de weg linksaf en dan in de bocht rechts naar boven. En daar is Ohana’s guesthouse en Herbert’s Place weer.