Rondwandeling Gondenbrett

Wandeling #5

Een heerlijke rondwandeling van Gondenbrett naar Obermehlen en weer naar Gondenbrett. Ongeveer 1 uur en 15 minuten. Fijn uitzicht over het dal waardoor de Mehlenbach stroomt zoals je op de onderstaande foto’s ziet. Door bossen en weilanden.

Deze wandeling is een combinatie van de lokale wandelingen 1 en 3. Je loopt over het bruggetje en gaat naar links (bordjes wandeling 3). Je wandelt dit pad af (de oude weg tussen Gondenbrett en Obermehlen). Bij Obermehlen aangekomen ga je over het bruggetje en dan door Obermehlen wandelen. Bij het volgende bruggetje in Obermehlen ga je dan het bos weer in en dus niet over dit bruggetje:

Aan het einde van het pad kom je op een verharde weg en ga je naar rechts. Nu volgt een pittige klim naar boven. De wandeling gaat over op wandeling 1. Je loopt door weilanden en hebt ook hier mooie vergezichten. Uiteindelijk kom je in Gondenbrett aan. Bij het huis op onderstaande foto ga je naar rechts.


Je passeert aan je rechterhand Gästehaus Schneifel, maar helaas heeft deze onbetrouwbare openingstijden. Hou rechts aan en je komt weer op de parkeerplaats.